Новитети

Kompanijska novost za 2011.

Драги пријатели,

При секој проект и кај секој партнер и клиент,секогаш размислуваме и успеваме да го понудиме најдоброто решение,а притоа ни е многу важен крајниот резултат и вашето мислење.Имајки го тоа во вид ,фокусирани сме на:

 • oбезбедување на брз одговор на нашите клиенти 
 • оптимизација на деловните процеси 
 • обезбедување на професионални стоки и услуги 
 • подобрување на квалитетот на опремата што ја нудиме 
 • нудиме оптимални решенија за одгледување на растенија 
 • индивидуален пристап кон секој проект 
 • создавање на нови можности за соработка 
 • одговарамена очекувањата на нашите партнери

Нашата цел и желба да ги исполниме сите Ваши потреби помогнаа за нашиот брз развој и ширење во овој домен,а со тоа и отварање на нови фирми и ограни како и вработување на нови професионални кадри.

Поради тоа ни е многу драго што можеме да Ве информираме да Нова 2011 ни донесува и нови промени во нашата фирма.Од 01.01.2011 нашиот тим DS Greenhouses ®,ке продолжи да ги задоволува Вашите потреби под ново име KGP.

Новото има на нашиот бренд KGP ги обединува следните специјализирани компани:

 • • KGP B.V. Холандија е професионална компанија за испорака на конструкции, засени и греење. Компанијата има две специјализирани гранка на KGP Screening i KGP Heating 
 • Продажни центар во Полска KGP Sp.z o. o. 
 • Компании за изградба во Полска: Depa&Koppert i HSG Sp. z o.o.

Прочитајте за нас на kgpgreenhouses.com 
и контактирајте не на  info@kgpgreenhouses.com

Работиме секој ден со цел да Ви пружиме максимална услуга!

Ви посакуваме среќна Нова Година полна со здравје. 
Andre Koppert 
KGP -сопственик на

Tel. no.: +48 42 656 04 66 
Fax no.: +48 42 612 32 57 
Mobile: +48 606 77 55 88 
Mobile: +31 630 05 70 50 
E-mail: info@kgpgreenhouses.com 
www.kgpgreenhouses.com