Izgradnja staklenika

Firma KGP GREENHOUSES gradi staklenike i radne prostore širom sveta. Nudimo rešenja prilagođena Vašim potrebama jer je naš pristup uvek orjentisan ka klijentu. Ukoliko je potrebno, možemo Vam sagraditi kompletan projekat, čitavu konstrukciju sa staklom uključujući svu opremu unutar staklenika. Obično je obaveza klijenta da dovede struju i vodu u staklenik, gas, telefonske veze i internet, a ostalo može sagraditi KGP GREENHOUSES. Poslove oko ravnanja terena, iskopavanja kanala, dovoženja peska i betona, ugovaramo na način kako je najpovoljnije za klijenta i projekat uopšte.

KGP staklenik -Hrvatska.

Materijali:

Ukoliko Vam je potreban staklenik sagrađen od visoko-kvalitetnih, pristupačnih materijala i uređaja, KGP GREENHOUSES će zadovoljiti Vaše potrebe. Materijali pomoću kojih gradimo staklenike (uključujući i staklo !), su poreklom iz Holandije, Poljske, Nemačke ili neke druge EU zemlje. To su materijali koji su definisani Holandskim NEN standardima za gradnju staklenika. Svaka konstrukcija se statički proračunava u poslednjoj verziji kompjuterskog programa „Casta Kassenbouw”.

Oprema staklenika:

Osim konstrukcije staklenika sa staklom, projekti KGP GREENHOUSES obuhvataju i isporuku sve ostale opreme staklenika i materijala za gajenje. Tu spadaju: kompletan sistem grejanja, kotlove, ventilatore, sisteme veštačkog osvetljenja za biljke, pumpe za vodu i jedinice za automatsko navodnjavanje, kao i mašine za sortiranje, generatore, električne dizalice, kompjuter, sve kablove visokog i niskog napona, kanalice za kablove, kablovske mreže, kolica za rad na biljkama, projekte “ključ u ruke”.

Staklenik u kome se gaji paradajz.

Potrebna Vam je dozvola za gradnju staklenika?

Nakon potpisivanja ugovora, svaki klijent dobija, bez naknade kompletan “Casta Kassenbouw” statički proračun i set crteža neophodnih za pribavljanje lokalne dozvole za gradnju staklenika. Tesno sarađujemo sa lokalnim arhitektama koji rade na pribavljanju dozvola za gradnju, što rezultuje brzim i jednostavnim izdavanjem iste.

Nemate lokalnog arhitektu?

Možemo Vam preporučiti arhitekte u Vašoj zemlji sa kojima smo već radili i koji imaju iskustva sa pripremom dokumentacije za staklenik.