Гарденцентри и Ботанички Градини

Ако сте вклучени во трговија и дистрибуцијата на цвеќе и декоративни растенија, или поради некоја друга причина имате потреба да ги чувате растенија на еден подолг период, тогаш правото решение е Гарденцентaр.

Со контролирана температура и влажност, секогаш со максималната количина на дневна светлина, растенијата се во пријатен и безбеден дом, каде што можат да останат неограничено.

Дали би сакале вашиот простор да е поразличен од другите ?

Екосистем за Тропски шуми,орхидеи и палми, пустински предели за вашите кактуси или нешто трето... ?

KGP GREENHOUSES има големо искуство со Ботанички Градини.

Градиме структури по мера, висината од 3 до 14 метри, максимално прилагодени на Вашите желби.

Јавете ни се и заедно ке го добиеме најдоброто решение за Вас.