Садници

KGP GREENHOUSES може да ви понуди широк избор на садници. Целиот процес на производство на садници од семе, па се до малите билки и садници и сето тоа под надзор на експерти. Бидејќи ние користиме најнова технологија, ние сме во можност да испорачаме садници по волја и мерка на клиентите.

На купувачите им овозможуваме да го посетат стакленикот во кој се одгледува расадот и да проверат да ли нивните растенија напредуваат по планот.

Доколку сте заинтересирани за расад за зеленчук или цвеќе можемо да ви го испорачаме било каде во светот, во разлицни големини и количини. Ви нудиме професионален супервисор који ќе Ве советува како да произведете здрав и квалитетен расад.

Најважно е тоа што сме тука секогаш за вас да ве поддржиме со професионална подршка и совет како најдобро да се посветите и квалитетно одгаите растенијата.